Ben jij op zoek naar een professionele werkplek om rustig te kunnen werken, klanten te ontvangen of om door te groeien? BusinessCentrum Leudal biedt instapklare kantoorruimtes op maat voor ZZP’ers, MKB bedrijven, maar ook als alternatief voor een thuiswerkplek. Als huurder werk je in een prettige omgeving met uitgebreide faciliteiten.

Onze kantoorruimtes beginnen vanaf 17m2 (instapklaar)  – de grootste beschikbare ruimte is momenteel 152 m2. Zo biedt BusinessCentrum Leudal (startende) ondernemers, ZZP’ers en MKB-bedrijven flexibele huisvesting op een uitstekende locatie in Roggel. Het pand is 24/7 toegankelijk en kent een uitstekende bereikbaarheid met gratis parkeren voor de deur. Op 50 m. afstand bevindt zich een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Als huurder word je tevens onderdeel van ons zakelijk netwerk, waarbij je mede ondernemers regelmatig ontmoet en goed leert kennen tijdens zakelijke evenementen en activiteiten.

Per 15 februari 2022 komen er een aantal kantoorruimtes beschikbaar. Voor meer informatie: Binnenkort weer kantoorruimtes beschikbaar | BusinessCentrum Leudal