Hier vindt u alle gepubliceerde foto’s van de rubriek, Foto van de dag. Heeft u zelf een leuke foto met een verhaal stuur de foto met uw verhaal naar de redactie en wij plaatsen hem op de site.

Roggelse durpskwis

Ze zeen ongertösse diek äöver de helftj mèt naokieke…..

De scholen beginnen weer

Na een warme vakantie zijn de scholen weer begonnen. Let dus goed op in het verkeer!

Droge beek

Ook de binnenvaartschepen die door de Roggelse beek varen zullen er rekening mee moeten houden dat ze minder vracht kunnen meenemen, gezien de lage waterstand van deze beek.

KVW

KVW

Nu de voorbereidingen nagenoeg zijn afgerond gaat morgen Kindervakantiewerk weer van start. Dat betekent meer bedrijvigheid met rondtrekkende groepen jeugd in en om Roggel. Goed blijven opletten dus voor de overige verkeersdeelnemers.

Komkommertijd

In de vakantieperiode is er meestal minder nieuws en zijn er minder activiteiten en dat is op deze site ook terug te zien. Doordat deze periode samenvalt met het komkommerseizoen, zoals je hier kunt zien, wordt dit ook wel de komkommertijd genoemd. Traditiegetrouw zal in de laatste week van de bouwvak (22-27 augustus) kindervakantiewerk plaatsvinden en daarna zullen de verenigingen en stichtingen weer langzaamaan hun activiteiten oppakken.

Steun voor de boeren

Op diverse manieren wordt de steun aan de boeren getoond , zoals dat ook op diverse plekken in Roggel gebeurt door de Nederlandse vlag ondersteboven op te hangen.

Eindfeest Groep 8

Vandaag hadden de scholieren van groep 8 van basisschool de Zjwiek hun laatste schooldag en dat werd gevierd met een eindfeest. Vooraf aan dit eindfeest maakten de jeugdigen een rondje door Roggel met een grote cabrio-bus.

Concert harmonie ism KBO

Hieronder een korte sfeerimpressie van het concert gisteren van de harmonie wat georganiseerd werd door de KBO