Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paddenstoelenlezing door Gerard Dings

3 oktober 2023 @ 19:30 - 21:00

Een Boeiende Ontdekkingstocht

Op maandag 3 oktober 2023, om 19.30 uur, zal de gerenommeerde paddenstoelendeskundige Gerard Dings een boeiende lezing geven over paddenstoelen in het Leudal. Deze informatieve en inspirerende avond staat open voor alle liefhebbers van de natuur en paddenstoelen.

Gerard Dings is een bekende naam binnen de wereld van de mycologie en heeft tientallen jaren ervaring in het bestuderen van paddenstoelen. Tijdens deze lezing zal hij zijn diepgaande kennis en passie voor paddenstoelen delen met het publiek. Hij zal onder andere ingaan op de verschillende soorten paddenstoelen die te vinden zijn in het Leudal-gebied.

Het Bezoekerscentrum Leudal, gelegen aan de Roggelseweg 58 in Haelen, biedt de ideale locatie voor deze lezing. De entree bedraagt € 2,50 per persoon, maar kinderen en donateurs van de Studiegroep Leudal hebben gratis toegang.

Mis deze kans niet om meer te ontdekken over de verbazingwekkende diversiteit en ecologische rol van paddenstoelen in ons lokale ecosysteem. Kom en laat u inspireren door Gerard Dings’ fascinerende verhalen en deskundige inzichten.

Gegevens

Datum:
3 oktober 2023
Tijd:
19:30 - 21:00