Vrijdag 17 november gingen we voor een inhaalwedstrijd naar Ell. De tegenstander was Bach SV, onze naaste concurrent. Na de overwinning van vorige week, waren we vastbesloten om punten te pakken in het piepkleine zaaltje. We hadden erg veel publiek en niet alleen van onze tegenstander dus dat was erg leuk!

Met het inspelen merkten we al snel dat je ingehouden gaat spelen. We begonnen onze eerste set vol goede moed en vol energie. Door een groot aantal ketsers, keken we al snel hadden tegen een flinke achterstand aan. We bleven de moed erin houden maar verloren de eerste set met 14-25.

De tweede set hadden we besloten dat we het eerste punt van de set zouden pakken hoe dan ook. En dat gebeurde het stond 1-0 voor ons. We maakten veel minder fouten en speelden een snel spel. Hierdoor wonnen we deze set met 25-22.

De derde set begonnen we niet zo goed. We kregen geen grip op de service. We hadden al weer snel een achterstand. Door een behoorlijke portie vechtlust en geloof in eigen kunnen, werd de opgelopen achterstand steeds kleiner. Via 23-18 kwamen we gelijk te staan 25-25. Iedereen was gespannen en hoopte heel erg dat we zouden winnen. 26-25 voor ons, dit ging de goede kant op. Helaas dit setpoint niet verzilverd, nu stond het 26-26. We vochten er weer voor en het kwam 27-26 voor ons te staan. Nog 1 puntje en het stond 2-1 in sets voor ons! Het lukt helaas niet. We verloren de derde set met 29-27.

De vierde set had iedereen zoveel adrenaline van de derde set. We begonnen voor de derde keer met een grote achterstand die na een tijdje bijna niet meer in te halen viel. We verloren de vierde set met 25-11.

De uitslag van de wedstrijd was 1-3 in sets voor de tegenstander. Helaas, maar niet getreurd. Ondanks de ketsers kunnen we terugkijken op een mooie wedstrijd, een gedreven team met veel veerkracht. Morgen puntjes pakken in Herten. We zijn er klaar voor!

Iedereen harstikke bedankt voor het supporteren en aanmoedigen!