Stichting Dagopvang Jozefhuis

Het Jozefhuis is al ruim 40 jaar een ‘begrip’ in onze gemeenschap. Met veel enthousiasme en liefde zorgen vrijwilligers ervoor dat een groot aantal ouderen (veelal uit Roggel, Neer en Heibloem) kunnen genieten van een aangenaam verblijf. De dagopvang probeert haar bezoekers een ‘warm bad’ en een veilige thuissituatie te bieden waar men terecht kan voor een gezellig samenzijn en een variëteit aan activiteiten.

Om toekomstbestendig te blijven is het belangrijk ook nieuwe vrijwilligers bij het Jozefhuis te betrekken, liefst in de leeftijdscategorie tussen 40 en 65 jaar. Dit kan zijn voor begeleiding van activiteiten, als hulp in de keuken of als chauffeur in onze taxi-bus. Draag jij het Jozefhuis een warm hart toe en heb je zin en tijd om af en toe (bijvoorbeeld 1 keer per week, per 2 weken of per maand) mee te helpen, meld je dan bij ons. Voor meer informatie kun je bellen met Huib Salimans (06-53105137), Rina Peeters (0475-492971) of Mariet Boonen (0475-495086).