Wij, bestuur en vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Roggel, hebben veel geduld moeten hebben maar langzamerhand komen we aan het einde van de “corona-tunnel”. Eindelijk is het zover dat we weer met Zonnebloem-activiteiten zijn kunnen starten. Omdat we dit verantwoord wilden doen, hebben we de eerste aangeboden activiteit klein en kort gehouden. We hebben de draad opgepakt door verdeeld over twee dagen, met een kleine groep gasten gezellig maar wel op afstand bij elkaar te zitten en bij te praten.

Afgelopen dinsdag 20 juli en donderdag 22 juli, hebben onze gasten genoten van een lekkere lunch bij Preuverie Bekkers Marie. Het waren een paar mooie uurtjes.

Fijn dat we na een lange periode weer voor onze gasten hebben mogen klaarstaan. We bedanken de mensen van Preuverie Bekkers Marie voor hun medewerking bij het organiseren van deze twee middagen. Fantastisch!

Als de corona-regels het toestaan, zien we onze gasten weer op de jaarlijkse Ziekendag. Dit jaar organiseren we die op zaterdag 11 september a.s. Tot dan!

Rina van Roij,

Namens Bestuur en vrijwilligers Zonnebloem, afdeling Roggel.