Beste allemaal,

Wij zijn ontzettend blij dat we dit jaar onze KVW-week kunnen afsluiten met de traditionele optocht door het dorp. Om 19:00 uur zullen de groepen vertrekken vanaf het schoolplein. De leiding informeert u over het tijdstip waarop uw kind aanwezig moet zijn op het schoolplein. Ook hier zullen we rekening moeten houden met de Coronarichtlijnen. We willen u dan ook vragen om uw kind af te zetten voor de poort. Hieronder volgt in het kort de route:

Pastoor Hanraetsstraat – Markt – Dorpsstraat – Molenweg – Evenemententerrein

We willen aan iedereen vragen om zelf de anderhalve meter afstand in acht te nemen. Helaas is het dit jaar niet mogelijk om iedereen op het evenemententerrein te ontvangen. We willen u dan ook vragen om na de optocht naar huis te gaan als uw kind niet meedoet met KVW. Op zaterdag worden de filmpjes van de optredens online gezet.

Groetjes Kerngroep KVW Roggel