Vind je computeren lastig? Er zijn plaatsen vrij voor de gratis cursus Klik & Tik in Weert, Heythuysen, Heel en Roggel.

Heb je moeite om je weg te vinden op je computer en het internet? Dat kan best lastig zijn! Want internet is heel belangrijk in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat allemaal via internet. Bij de bibliotheek kun je leren en oefenen hoe de computer en internet werkt.

Met de cursus Klik & Tik leer je typen, e-mailen en internetten. Je krijgt stap voor stap uitleg hoe de pc en internet werkt. Je leert hoe je formulieren invult en websites leest. Je werkt in je eigen tempo en krijgt begeleiding. Klik & Tik is bedoeld voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met de computer. 

Op de volgende locaties zijn er plaatsen vrij voor de gratis cursus Klik & Tik:

  • Weert op donderdag van 10.00 tot 11.30 uur.
  • Heythuysen op vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur.
  • Heel op donderdag van 9.00 tot 11.30 uur.
  • Roggel op vrijdag van 14.00 tot 15.30 uur.

Voor meer informatie en om aan te melden kun je contact opnemen met Els Meeuwissen van Bibliocenter, telefoon 088-2432000. Aanmelden kan ook bij de balie van de bibliotheek.