Vandaag donderdag 2 december is het cadeauwinkeltje van M Zorgt, met vol unieke, handgemaakte producten, feestelijk geopend. De cliënten, jongeren met een zichtbare en niet-zichtbare beperking, hebben de afgelopen weken hard gewerkt om diverse unieke cadeautjes te maken. De producten zijn veelal ‘upcycle’ door te werken met restpartijen hout, tegels en beton en oude blikken, beeldjes enz… De cliënten van M Zorgt toveren het om tot unieke cadeaus.

Extra leuk is de samenwerking met Ongerein. De chocoladewinkel die helaas maar vrij kort in Roggel gevestigd was. Het Roggelse ‘Strubbe Bet’ bier en de chocolade ‘Kusjes uit Roggel’ zijn straks ook bij M Zorgt verkrijgbaar.

De winkel is geopend op maandag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Of maak een afspraak voor een ‘privat shopping’ afspraak. Let op: je kunt alleen contant betalen. En doordat we klein zijn, hebben we geen grote voorraad maar je kunt altijd iets bestellen.

Kijk op Facebook voor meer informatie over M zorgt en de producten in de winkel.

Hartelijke groet,

Marjo Peeters

M Zorgt 
Dorpsstraat 10, Roggel 
Tel 0639573452
www.mzorgt.nl