De corona-maatregelen zijn gelukkig weer versoepeld en hopelijk kunnen we weer ’aojerwets vastenaovendj vere’?! Maar veel is nog onzeker. Wel staat vast dat de eerste de beste zondag na de carnaval de volgende BEL VAN CRIENSKE gehouden wordt. Yes!!! Muzikale gast is the one and only Henk Steijvers die samen met Thijs van Thoor liedjes van de Janse Bagge Bend en Carboon speelt. Maar er zijn natuurlijk ook andere gasten zoals de weerman van Roggel en de zusjes Goeden. En natuurlijk kunnen jullie weer kijken naar een aflevering van Sjoeal-TV en vertelt Sjaak van Piete Geel over de rijke Roggelse geschiedenis. Voeg daar nog de befaamde quiz en de spreekbeurt aan toe en dan is het duidelijk dat de herstart van de BEL 2.0 niet te versmaden is! De BEL VAN CRIENSKE weerklinkt als vanouds op zondag 6 maart om 14.30 uur in La Rochelle en de zaal gaat open om 13.30 uur. De entree is € 10 inclusief een consumptie en de voorverkoop begint al zaterdag 26 februari bij Fien van Top1Toys op de Molenweg