Op vrijdag 8 april nemen de gidsen van Groen Hart Leudal je mee door een stukje Leudal wat zijn typische karakter te danken heeft aan het laatste stukje verloop en samenloop van de drie beken in het Leudal: de Leubeek, de Zelsterbeek en de Haelense beek. Je kunt onderweg genieten van een nog ruig gebied waarin de beken zich een weg zoeken, waar de bever zich thuis voelt, waar de ijsvogel voorbij kan flitsen, waarbij de eerste voorjaarsbloeiers de bodem kleuren en waar alleen het gezang van de vogels de stilte doorbreekt. Laat je verrassen door dit unieke stukje natuur!

We starten op 8 april rond 10.00u bij de St. Servaaskapel, Sint Servaasweg 46 te Nunhem. Rond 12.00u zijn we hier weer terug. Goed schoeisel is aan te bevelen. De kosten zijn 3,50 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar 1 euro per kind. Graag opgave via telefoon 0475-497010 of via de mail (ghl.balieteam@gmail.com).