Na een lange pauze is het voor de jongeren van Toneelgroep Het Scherm Open weer eindelijk tijd om de planken op te gaan. Ditmaal met het stuk ‘Tussen de Coulissen!’.

‘Tussen de coulissen!’ is een leuke comedie gespeeld door Jongerentoneelgroep Het Scherm Open. Het stuk neemt je mee achter de schermen bij een amateuristische toneelvereniging op weg naar een belangrijk optreden. Met dit optreden kunnen ze een mooie geldprijs winnen. Als dit niet lukt heeft de vereniging niet meer genoeg geld om te blijven bestaan, en dat baart zorgen. Met een nieuwe regisseur en bazige voorzitter gaan ze aan de slag. Er wordt gestreden om de hoofdrol, de spanningen lopen hoog op en de de groep ontdekt dat samenwerken hun enige redmiddel is. Gaan ze hun vereniging redden van de ondergang?

De toneelgroep speelt op 4 juni in La Rochelle te Roggel, maar is ook de volgende datums nog te zien:
10 juni in DOK6 Panningen
24 juni in De Roffert Buggenum