Gezocht: Enthousiaste trommelaars!!

Schutterij Sint Paulus is op zoek naar enthousiaste nieuwe leden (dames, heren, kinderen). Met name om de drumband te versterken. Heb je vroeger ooit getrommeld of slagwerk gespeeld en zou je weer opnieuw willen beginnen bij een gezellige club? Dan zit je bij ons goed! Of heb je geen ervaring maar zou je het eens vrijbljvend willen proberen? Ook prima!

De schutterij neemt jaarlijks deel aan de schuttersfeesten in de buurt (5 per jaar) en het OLS. Daarnaast wordt deelgenomen aan enkele losse schietwedstrijden en dorpse activiteiten.

Geen ambitie als muzikant, maar interesse om te schieten met de schuttersbuks? Ook dan moet je bij ons zijn! Gedurende het seizoen (april – september) wordt er elke zaterdag vanaf 18:00 uur geoefend op het terrein achter Café Dennenoord, tenzij er wordt deelgenomen aan een wedstrijd elders. Kom gerust eens kijken en informeren.

Voor meer info, stuur een mailtje naar secretaris@stpaulusroggel.nl

Gezocht: Secretaris (m/v)

Schutterij Sint Paulus is op zoek naar een nieuwe secretaris. Deze mag maar hoeft geen lid van de vereniging te zijn. Heb je enige affiniteit met administratie en wil je je graag inzetten voor een leuke vereniging, meld je dan geheel vrijblijvend aan voor meer informatie en uitleg.

Voor meer info, stuur een mailtje naar secretaris@stpaulusroggel.nl