Wat doet de Zonnebloem?

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Wij, vrijwilligers afd. Roggel, brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En willen mensen met een lichamelijke beperking een paar onvergetelijke uurtjes bezorgen door mooie activiteiten en evt. huisbezoekjes (als men dat wil) te organiseren.

Wie behoren tot onze doelgroep?

Inwoners van ons eigen Roggel met een fysieke beperking, zoals langdurig zieken, lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende ouderen, die door hun beperking in een sociaal isolement zitten of dreigen te geraken. Er is ook een aparte groep voor 40-65 jarigen!

Wat kost het om gast of vrijwilliger te worden? 

Gast zijn bij de Zonnebloem is helemaal gratis. Voor activiteiten vragen we een bijdrage. Vrijwilligers kunnen hun onkosten declareren.

Wil je gast of vrijwilliger worden bij de Zonnebloem afd. Roggel?

Er is plek voor nieuwe mensen. Wil je als vrijwilliger van betekenis zijn voor een gast, maar ook als gast met plezier een vrijwilliger ontmoeten? Meld je dan aan bij ons. Misschien ken je iemand in jouw omgeving die in onze doelgroep past, laat het ons dan ook weten a.u.b., dan nemen wij evt. zelf met deze mensen contact op.

Wij willen je alvast hartelijk bedanken voor je aandacht en het lezen van deze informatie!

Met vriendelijke en zonnige groet,   

Rina, Lies, Margriet, Marij, Elly J., Elly v.d. B., Mien, Marleen C., Marleen F.,  Leny, Annet, Riny, Anny en Nelly van de Zonnebloem afd. Roggel.

  • Rina van Roy, tel. 0475-492432         
  • Lies Levels,  tel. 0475-491727          
  • Margriet Nelissen, tel. 0475-219586
  • Marij Vervoort, tel. 0475-493520