In het mooie dorp Roggel met ruim 4.000 inwoners en duizenden bezoekers van één van ’s lands meest luxe vakantieparken, gaat DA een combinatiewinkel realiseren met een bestaande kantoorboekhandel. In het zicht van de enige supermarkt. Dus veel aanloop en klanten die ook voor het PostNL-agentschap en de loterijen de winkel bezoeken. Bovendien wordt er een gezond rendement vanaf jaar 1 gegarandeerd, is er ondersteuning in de financiering mogelijk én zelfs een beschikbare woning boven de winkel is. Dus een gezonde zaak, financiering en woning indien gewenst!

met een levendig verenigingsleven (waaronder twee schutterijen, voetbal, volleybal een harmonie, zelfs nog een jaarlijkse motorzegening, uiteraard carnaval, het is een bruisend stukje Midden-Limburg. Niet voor niets is het lokale vakantiepark en de camping jarenland als beste in Nederland verkozen en zijn met name de luxe vakantiehuizen een parel in het gebied. Dus ook de klanten die de streek bezoeken komen liever bij een service drogist binnen waar ze goed advies krijgen en een mooi assortiment. Voor de inwoners zelf is de bestaande kantoorboekhandel al 25 jaar een begrip en omdat ze gelegen is aan de parkeerplaats van de enige supermarkt, een automatisch loopje naar de huidige onderneemster. Zij is, indien gewenst, voorlopig beschikbaar als medewerkster en biedt als verhuurder ook alle (financiële) medewerking naar een goede overgang naar een DA-combinatiewinkel. Er is geen personeel over te nemen en er hoeft geen goodwill betaald te worden.

Wie is er al drogist en wil snel weten of dit jouw nieuwe zaak is?

Tijd is helaas niet echt in ons voordeel, want in deze Parel van Limburg hebben we slechts beperkt de tijd om de plannen te realiseren. Dus als je het rijtje kunt afvinken van A) in het bezit zijn van een Pharmacon-erkend drogistendiploma (of dit snel kan halen), B) meewerken voor minimaal 32 uur per week, en C) inbreng van 25.000 euro eigen geld – dan weten wij zeker dat we snel kunnen bepalen of dit jouw nieuwe winkel wordt. Vanuit het team Acquisitie & Expansie bij DA krijg je gratis een deskundige begeleiding. Van exploitatie- en financieringsmodellen tot vaktechnische en personele begeleiding is er een keur aan tools beschikbaar om de overname zo goed mogelijk tot stand te laten komen.

De deadline is 10 oktober aanstaande! 

Zoals genoemd is snel schakelen wel een vereiste. Voor kandidaat-ondernemers, starters, en iedereen die aan het profiel voldoet doen we een oproep. Stuur ons vandaag nog een mailtje naar acquisitie@da.nl met je cv en we nemen snel contact met je op om nog meer informatie te delen en te zien of jouw toekomst in het mooie Limburg gerealiseerd wordt!