Zaal La Rochelle te Roggel
Zondag 6 november 2022

De wintermaanden staan weer voor de deur met lange avonden. Tijd voor creativiteit! Op naar Roggel voor inspiratie! Op zondag 6 november a.s. organiseert Stichting Cultureel Roggel haar jaarlijkse hobby- en creativiteitsmarkt “Creatief 2022”. Deze overdekte markt vindt plaats in zaal La Rochelle, Pastoor Hanraetsstraat 7A, 6088 EH Roggel van 11.00 – 16.00 uur. Vele hobbyisten hebben zich ingeschreven om hun creaties aan het publiek te tonen, te demonstreren en te verkopen.
Er is wederom gezorgd voor een gevarieerd aanbod. Zo zijn er sierraden van glas, keramiek, figuurzagen, kaarten, brei- en haakwerk, poppen, kerstdecoraties, vogelhuisjes, schilderijen en nog veel meer.
Raak gemotiveerd om ook een hobby te gaan beoefenen of laat u op nieuwe ideeën brengen. Ook als u op zoek bent naar een leuk cadeau voor de feestdagen dan is een bezoek aan onze hobbymarkt zeker een aanrader.
Ook zijn er diverse demonstraties en workshops. De entree bedraagt € 2,50.
En de koffie met onze welbekende verse wafels staan uiteraard weer voor u klaar.