Op zondag 18 december begint om 14.30 uur in theater la Rochelle in Roggel een zeer bijzondere BEL VAN CRIENSKE met internationale gasten uit België, de USA en de Heibloem! Maar deze BEL heeft vanwege het WK in Qatar ook voetbalallure! Onze eerste gast is een ijsmaker, woonachtig in Brugge in België en hij speelde ooit tegen de topscorer van de Goddelijke Kanaries uit Brazilië! Onze gast uit de Heibloem speelde in zijn gloriejaren in de Eredivisie tegen alle Oranje helden van weleer en hij was teamgenoot van oud bondscoach Dick Advocaat. En hij is onze eigen WK-voetbalanalist! En last but not least komt uit Amerika onze muzikale gaste Maria Stanford, die met haar Roggelse band 6 swingende songs speelt. Zoals altijd gaat om 13.30 uur de zaal open, de entree bedraagt € 10 inclusief een consumptie en de voorverkoop is vanaf 10 december bij  Fien van Top1Toys op de Molenweg te Roggel. En…… het kan nog steeds DE BEL VAN LOUIS worden want Oranje moet vrijdag tegen de Argentijnen. Allemaal duimen dus!