We horen het mensen denken: “een vastelaovessingle van Limbo Project?”. Inderdaad, niet heel gebruikelijk…maar toch ook weer niet heel vreemd. 11 Jaar geleden (!) brachten we al eens twee vastelaovessingles uit. Maar toegegeven, deze kwam geheel onverwacht… ook voor ons!

Begin november 2022 belde Geert Verschueren naar Roger van Zundert, of het een leuk zou zijn om eens mee te doen aan het LVK? Roger: “Geert… het is begin november!!??”. Maar Geert weet inmiddels hoe het werkt binnen Limbo Project, onder druk ontstaan de mooiste ideeën. Het zaadje was dus geplant, en niet lang daarna kwam Roger met een demo. Die werd gelijk doorgestuurd naar de band. Er werd geoefend en binnen drie weken tijd was het liedje opgenomen en klaar! Mooi om nog steeds die klik binnen de band te zien. Een blik is vaak genoeg om precies te weten wat er van elkaar gevraagd wordt. 

Leef zoea leef is dus onze LVK inzending voor 2023. We waren heel blij om te horen dat we al bij de 60 halve finalisten zitten. Spannend! Want we zijn als band toch een beetje een ‘vreemde eend in de bijt’ in deze competitie. Erg leuk om dit zo mee te maken. 

Inmiddels is ook al een clip opgenomen en gaan we vol goede moed het jaar 2023 in! Vol mooie plannen. Het LVK is er ‘slechts’ een van. We mogen al verklappen dat Limbo Project meer live gaat spelen. 

Onderstaand een link naar diverse streamingsdiensten waar je tevens de bijbehorende clip kunt bekijken én beluisteren!

Names Limbo Project, een heel goed 2023 en alvast ‘eine sjoeane vastelaovendj!’.

Esther Snijders en Roger van Zundert.

www.limboproject.nl

t. 06 20 62 98 88

https://www.facebook.com/LimboProjectLimburg/
https://distrokid.com/hyperfollow/limboproject/leef-zoea-leef