Gezond en voordelig boodschappen doen, 3-delige cursus bij Bibliocenter Heythuysen

Het kan lastig zijn om voordelig en tóch gezond te eten met de hoge en toenemende prijzen voor basisbehoeften zoals voeding en energie. Gezonde voeding zou voor iedereen een makkelijke en betaalbare keuze moeten zijn. Tijdens de cursus ‘gezond en voordelig boodschappen doen’ legt voedingscoach Marly Brenkman uit hoe je kunt besparen op boodschappen en toch gezond(er) kunt eten. Deelname aan de cursus is gratis.

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur én een bezoek aan de supermarkt. Je leert wat je elke dag nodig hebt, hoe je gezond en lekker kunt eten, producten vergelijken op prijs en voedingswaarde en je leert om te gaan met verkoopverleidingen van de supermarkt.  

De cursus vindt plaats in de bibliotheek in Heythuysen op donderdag 2 en 9 maart 2023. Op donderdag 16 maart brengen we een bezoek aan de supermarkt. De cursus is van 10.00 tot 12.00 uur.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan de cursus, meld je dan aan via de website van Bibliocenter www.bibliocenter.nl/activiteiten.   

Meer informatie
Voor meer informatie of vragen over de cursus kun je contact opnemen met Bibliocenter, Irene van Roij, tel. 088 2432060 of met Margriet Roost, tel. 088 2432042.