Het jaarlijkse uitstapje van de LKV is dit jaar op dinsdag 9 Mei. Om 9u vertrekt de bus vanuit hoek Molenweg/Brugstraat naar het Edahmuseum in Helmond, waar we om 10u een ontvangst hebben met koffie en gebak. Gidsen zullen ons rondleiden en we kunnen zien dat we de tijd hebben meegemaakt van de kleine kruidenier naar de moderne supermarkt. Na een gezamenlijke lunch brengen we ’s middags een bezoek aan Kasteel Helmond. Veel mensen weten waarschijnlijk niet dat er midden in Helmond een prachtig Kasteel staat, het is helemaal ingericht en voorzien van allerhande moderne middelen om het ook toegankelijk te maken voor minder-validen en senioren. Gidsen in Middeleeuwse kledij geven ons hier een rondleiding en onderweg worden er nog acteurs ingezet die van alles demonstreren en uitleggen.

We vertrekken vanaf hoek Molenweg/Brugstraat om 9 uur naar Helmond. De dames die zich hiervoor hebben aangemeld wensen we een fijne en hopelijk zonnige dag toe.

Bestuur LKV