Bibliocenter organiseert met het Taalcafé op donderdag 7 september, in het kader van De Week van Lezen en Schrijven, een taalwandeling bij Natuurgebied Leudal. Deelname is gratis. Je bent heerlijk in beweging, leert mensen kennen én je gaat ontdekken wat Natuurgebied Leudal zo bijzonder maakt. Om 18.30 uur vertrekken wij bij de bibliotheek in Heythuysen, In de Neerakker 2a. Om ongeveer 20.00 uur zijn wij weer terug bij de bibliotheek.

Thema: Natuur Informatie Pad Leudal

De wandelroute voert je langs de Leubeek en de Leumolen. Het Natuurpad is voorzien van bordjes met verklarende teksten over bijzonderheden in dit natuurgebied.

Tijdens de wandeling volg je een route op een kaart en kom je op plekken waar je opdrachten en informatie krijgt over het gebied.

Aanmelden
Wil je mee wandelen? Meld je aan door een appje te sturen of te bellen naar Toos Jenniskens van Bibliocenter, tel 06-36126111. Je kunt haar ook mailen c.jenniskens@bibliocenter.nl. Op www.bibliocenter.nl/taal staat een overzicht van alle taalactiviteiten van Bibliocenter.