Datum: zaterdag 14 oktober 2023
Tijd: 13:30 uur verzamelen, 14:00 uur start wandeling, 15:30 uur terug, begeleiding stopt om 16:00 uur.
Locatie: Restaurant St. Elisabeth’s Hof naast het Bezoekerscentrum Leudal, Roggelseweg 56/58, 6081 NP Haelen.

Bezoekerscentrum Leudal en IVN Roermond nodigen mensen met een verstandelijke beperking uit voor een bijzondere excursie. Op 14 oktober 2023 organiseren we een unieke “Speurneuzen-excursie” in het prachtige Leudal-gebied.

Onze ervaren gidsen staan klaar om de deelnemers te begeleiden tijdens de ontdekkingstocht. De wandeling belooft een reeks spannende en educatieve momenten, waarbij we samen op zoek gaan naar sporen van het rijke dierenleven in het gebied.

De excursie duurt tot ongeveer 15:30 uur, waarna de begeleiding om 16:00 uur zal eindigen. Indien deelnemers geen eigen begeleider hebben, kunnen zij zich toch aansluiten bij de groep en worden zij vanaf de startlocatie begeleid. Na afloop kunnen deelnemers worden opgehaald bij het Bezoekerscentrum of, indien mogelijk, zelfstandig naar huis gaan.

Voor leden van IVN is deelname aan deze speurneuzen-excursie gratis. Niet-leden zijn van harte welkom tegen een bijdrage van €3,50 per persoon. Aanmelding vooraf is vereist en we nodigen ook begeleiders uit om mee te doen en samen van de natuur te genieten.

Aanmelden kan via e-mail op: Speurneuzen@IVNRoermond.nl, of telefonisch via de balie van het Bezoekerscentrum: 0475 497 010. De balie is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 16:00 uur, met uitzondering van maandagen.