Stichting LeergeldLeudal zoekt een vrijwilliger. Wat doen we? LeergeldLeudal  helpt  gezinnen met een kleine beurs en kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar om mee te kunnen doen met activiteiten  die hun leeftijdsgenootjes ook doen. Daarnaast kunnen we helpen met een laptop, fiets, vrijetijdskleding en nog veel andere voorzieningen.

Wij zoeken een vrijwilliger die deze gezinnen kan bezoeken en samen met hun bekijken wat nodig is. De stichting heeft middelen (oa geld) om dit mogelijk te maken. Op dit moment zijn er in Leudal bijna 160 gezinnen die hier gebruik van maken en hebben we de afgelopen jaren net zoveel gezinnen al geholpen.

Samen met 5 andere vrijwilligers wordt dit leuke en dankbare werk gedaan. De vrijwilliger is hier ongeveer 4 uur per week mee bezig en kan zelf de werktijden invullen. Samen met de coordinator wordt je ingewerkt, je moet wel enige digitale vaardigheden hebben of bereid zijn die te leren.

Heb je interesse of wil je meer weten , kijk op onze  site https://www.leergeldleudalmaasgouw.nl of neem dan contact op met Peter van der Meij, coordinator LeergeldLeudal. (leergeldleudal@gmail.com)

image.png

groetend

Namens STICHTING LEERGELD LEUDAL

Peter vd Meij, coordinator.

De stichting probeert binnen 2 weken een aanvraag in behandeling te nemen. In het begin van een nieuw schooljaar kan het iets langer duren.