Nu de jaarwisseling eraan komt, is het voor velen een periode van reflectie over afgelopen jaar. Het maken van goede voornemens hoort hierbij. Denk jij ook al na over wat je volgend jaar anders wil gaan doen? Bibliocenter nodigt je uit om een moment voor jezelf te nemen en stil te staan bij de vraag: Wat heb jij nodig voor een goede start van 2024?

Op 17 januari, van 19.30 uur tot 21.00 uur, organiseert Bibliocenter Weert een speciale avond in de bibliotheek. Kom even los van de dagelijkse hectiek om bewust na te denken over jouw behoeften voor een gezond begin van het nieuwe jaar. Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de relatie tussen mentale en fysieke gezondheid. Door middel van korte oefeningen, krijg je zelfinzicht en ontdek je welke stappen je kunt zetten om een gezondere levensstijl te bereiken.

Vaak merken we niet eens op hoe we op de automatische piloot door onze dagen gaan, zonder na te denken over de impact van onze routines op onze gezondheid en welzijn. Sommige gewoontes kosten ongemerkt te veel energie, waardoor we ons minder fit voelen of zelfs wat gespannen. Deze avond is bedoeld om je bewust te maken van jouw gewoontes en om concrete stappen te zetten naar een gezondere leefstijl.

Over Sara Weyden
De workshop wordt verzorgd door coach Sara Weyden. Met haar coaching praktijk helpt Sara mensen op het gebied van vitaliteit, stress en burn-out.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan deze workshop? Meld je dan aan via www.bibliocenter.nl/activiteiten.