Is yoga voor iedereen? Ja, absoluut. Yoga biedt de mogelijkheid om bewust te worden van zowel jezelf als de spanning in je lichaam. Het biedt een ruimte om te leren hoe je die spanning kunt loslaten, waardoor ontspanning natuurlijk volgt. Deze ontspanning is essentieel om balans te ervaren in je lichaam. Tijdens yoga ligt de focus op jou eigen lichaam als belangrijk startpunt. Hierdoor kom je in beweging en ontwikkel je bewustzijn over jezelf. Er bestaan diverse vormen van yoga, mijn focus ligt bij Hatha Yoga. Tijdens de lessen ligt de nadruk op houdingen die je lichaam krachtiger en flexibeler maken. Je ervaart het ritme van inspanning gevolgd door ontspanning, gecombineerd met bewuste ademhaling.

Met yoga neem je de tijd voor jezelf zonder dat er een prestatie wordt verwacht. Kom je mee doen?

Vanaf 1 feb 2024:

Dinsdag avond 19:30 – In La Rochelle Roggel

Woensdag ochtend 10:30 – In La Rochelle Roggel

Voor meer informatie ga naar:

https://herboristeriemallow.nl/yoga-leudal/