Een beperking is geen beperking om van de natuur te genieten!

Datum: 11 mei 2024
Tijd: 14:00 uur start wandeling, 15:30 uur terug. Vanaf 14.00 uur worden de deelnemers begeleid, maar een eigen begeleider is natuurlijk ook van harte welkom.
Locatie: Bezoekerscentrum Leudal, Roggelseweg 58, 6081 NP Haelen

Bezoekerscentrum Leudal en IVN Roermond nodigen mensen met een verstandelijke beperking uit voor een bijzondere excursie in het prachtige Leudal-gebied. Onder begeleiding van ervaren special-gidsen van IVN en Groen Hart Leudal maken de deelnemers een ontdekkingstocht door de natuur. De wandeling belooft een reeks spannende en educatieve momenten, waarbij gezamenlijk gezocht wordt naar sporen van het rijke leven in het Leudal.

Voor leden van IVN is deelname aan deze wandeling gratis. Niet-leden zijn van harte welkom tegen een bijdrage van €3,50 per persoon. Wij vinden het fijn als u zich aanmeldt, zo kunnen wij rekening houden met eventuele beperkingen en ervoor zorgen dat er voldoende gidsen zijn.  Aanmelden kan telefonisch bij de balie van Bezoekerscentrum Leudal 0475 497010 of via e-mail nolimits@ivnroermond.nl.