De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook in Roggel organiseren wij als afdeling regelmatig activiteiten om deze mensen een paar fijne uurtjes te bezorgen. Daar is geld voor nodig. Iedereen die Zonnebloemloten koopt, steunt ons mooie vrijwilligerswerk.

Door corona gaan we al voor het tweede jaar niet meer van deur tot deur om loten te verkopen. Onze vrijwilligers hebben in hun eigen kring van familie, vrienden en kennissen toch gelukkig al een aantal loten kunnen verkopen. Via deze site hopen we andere mensen ook nog te bereiken en we vragen hierbij vriendelijk of U ons vrijwilligerswerk wellicht ook nog zou willen steunen door loten te kopen. Eén lot kost € 2,00. Daarvan gaat € 1,50 naar onze eigen Roggelse afdeling.

Natuurlijk speelt men mee om het mooie werk van de Zonnebloemvrijwilligers te steunen, maar we zijn ook trots op het geweldige prijzenpakket zoals vakantie in het Beekse Bergen Safari Resort, een dagje uit bij Tuinen Appeltern, handige keukenapparaten zoals een airfryer en een originele Zonnebloem thermosfles.

De trekking van de loterij vindt plaats op 8 november 2021. U kunt nog online loten kopen tot 1 november via:

https://www.zonnebloem.nl/loten/p/marij-vervoort

Alvast hartelijk dank, mede namens onze Roggelse gasten.

Bestuur en vrijwilligers, Zonnebloem afd. Roggel.