Afgelopen maandag bezochten we met onze gasten van de Zonnebloem, afd. Roggel, tuincentrum bijStox in Roermond.

Na genoten te hebben van een kop koffie/thee met een stukje luxe vlaai, zijn we gaan winkelen. Met bewondering werd gekeken naar de kerstafdeling die al ingericht is. Een groot aantal gasten was al lang niet meer in een tuincentrum geweest. Natuurlijk werden er ook de nodige bloemen, planten en andere artikelen gekocht. Na het shoppen gebruikten we nog een consumptie en toen ging het richting huis. Maar eerst stond er ons bij de kassa nog een verrassing te wachten. Alle gasten kregen bij het naar buiten gaan nog een boeketje aangeboden door het  tuincentrum. Moe, maar heel voldaan, waren we om 17.00u weer terug in Roggel. Een mooie middag waar de gasten èn vrijwilligers van hebben genoten.

We zien onze gasten weer graag tijdens de volgende activiteit: de jaarlijkse gezellige middag voor de gasten van de Zonnebloem van de Regio Leudal in Baexheimerhof in Baexem, donderdag 26 oktober. Tot dan! Vrijwilligers Zonnebloem, afdeling Roggel