Wil jij gezonder leven en daar alles over weten? Bezoek de informatiebijeenkomsten over Positieve Gezondheid bij Bibliocenter Heythuysen en laat je inspireren! 

Positieve gezondheid is een bredere kijk op gezondheid, die meer oplevert.Mensen zijn niet hun aandoening. Toch focussen we daar in de zorg doorgaans wel op. Alle aandacht gaat uit naar hun klachten en gezondheidsproblemen, en hoe we die kunnen oplossen. Positieve Gezondheid kiest een andere invalshoek. Het accent ligt niet op ziekte. Maar op mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt.

Themabijeenkomsten Positieve Gezondheid:

Je brein als medicijn, opdonderdag14 oktober 2021van 19:30 tot 21:00 uur.John van Heel laat je kennismaken met de essentiële inzichten van ‘je brein als medicijn’ en hoe je ze in jouw voordeel toe kan passen.

Voeding als medicijn, op woensdag 27 oktober 2021van 19:30 tot 21:00 uur.John van Heel geeft je een inkijkje in de geschiedenis van onze voeding, in wat gezonde voeding is en in een manier om de omslag te maken van een onbewust ongezond voedingspatroon naar een bewust gezond voedingspatroon.

Mentale rust, opdonderdag 4 november 2021van 19:30 tot 21:00 uur.Op welke manieren kan je tot totale mentale rust komen? John van Heel leert je alles over ademhaling, mindfulness en meditatie.

Aanmelden voor de bijeenkomsten kan via www.bibliocenter.nl/positieve-gezondheid.
Ze vinden plaats bij Bibliocenter Heythuysen, In de Neerakker 2a. De kosten bedragen voor Bibliocenter leden € 5,- voor niet-leden € 7,50.