De vrijwilligers van De Zonnebloem afd. Roggel organiseren regelmatig activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Onze gasten betalen hiervoor een eigen bijdrage maar met extra geld kunnen we natuurlijk nòg meer doen zodat ook zij weer extra mooie momenten kunnen beleven.

We doen ook dit jaar weer graag mee met de Rabo ClubSupport en we hopen dat velen van u tijdens het stemmen aan onze vereniging zullen denken.

Van 4 tot 25 oktober kunt u (indien u lid bent van de Rabobank) stemmen via de Rabo App of u logt in op de website van de Rabobank. Ga naar het overzicht van de deelnemende clubs, selecteer drie favorieten en stemmen maar!

Wij hopen dat u De Zonnebloem afd. Roggel een warm hart toedraagt en ons uw steun (stemmen) geeft.

Heel hartelijk dank hiervoor.

De Zonnebloem, afd. Roggel.