Op 19 oktober komt Özcan Akyol, beter bekend als Eus, naar gemeenschapshuis Ellenhof in Ell. De schrijver, columnist en programmamaker vertelt over zijn werk en gaat in op vragen uit het publiek. Ook signeert hij boeken. Hij staat bekend om zijn nuchtere analyses en directe taal. Zijn boeken geven een pakkend beeld van de hedendaagse cultuur en samenleving. Hij is een stoere, oprechte schrijver en zijn boeken worden ook door jongeren graag gelezen. 

Over Özcan Akyol

Naast schrijver is Akyol columnist voor onder andere het Algemeen Dagblad, VARAgids en Helden. Eus, zoals hij in de volksmond wordt genoemd, is ook bekend vanwege zijn bloemlezing van het werk van Levi Weemoedt. Deze selectie werd een ongekende bestseller in Nederland. Akyol is ook televisiepresentator (De Neven van Eus, De Geknipte Gast, Sterren op het Doek) en hij heeft een eigen radioprogramma op NPO Radio1 (Onze man in Deventer). 

Meld je aan voor deze avond op www.bibliocenter.nl/eus. De toegangsprijs is voor Bibliocenter leden 12,50 euro en voor niet-leden 17,50 euro. Aanvang: 20.00 uur.