De stemhokjes zijn geopend voor de Rabo Clubsupport. Steun Roggels Keteerke door te stemmen op Harmonie Amicitia Roggel. De harmonie houdt zich vooral bezig met muziek maken en doet dit op onderstaande manieren

  • Uitvoeren van concerten in en om Roggel
  • Organiseren van evenementen in en om Roggel, zoals Symfonica in Roggel, Toppertjes in Concert, Roggel Leef Live, Dinerconcert, Filmconcert of ander themaconcert
  • Opluisteren van Roggelse activiteiten zoals carnavalsoptocht, optocht bij schuttersfeesten, communiemis, kerstmis, serenades
  • Beschikbaar stellen van muzieklessen voor jeugd en muziek maken helpt bij de ontwikkeling van kinderen
  • Bijdrage leveren aan muzikaliteit van Roggelse muzikanten die spelen/speelden bij o.a. Pink Floyd Sound, Doghouse and his Magnatones, Les Djinns, Station America, de Marinierskapel en diverse bandjes die op de kerstsessie hebben gespeeld

Stemmen kan op 2 manieren; via de Rabobank App of via https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport en Leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun/haar favoriete club of vereniging. Dit jaar kun je stemmen op harmonie Amicitia en 2 andere clubs naar keuze (of je kan kiezen voor 3 clubs naar keuze als je niet voor de harmonie kiest). Ga daarvoor naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! (Klik hier). Stem je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan heb je geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers vind je onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt zie je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’. Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een persoonlijke stemcode. 

Veel succes met stemmen en hartelijk bedankt als dat op de harmonie wordt gedaan!