Vaorstelle kandidaat…. Chantal van Zundert – Schreurs. 

Ederein dae mer get mèt de vastelaovendj te doon haet kèn dees kandidate, namelik as presentatriese en muzikant. Vanaaf september begintj väör Chantal de väörbereidinge. MLLF, LVK, “We want maor”, CMC Alaif, jury’s leedjesaovendje, presentatieklusjes, repetere etc. Mèt de vastelaovendj zelf is ze op zaoterdig op t Pleinfestijn in Heitse om te presentere. De zunjig veertj ze zellef Bie Briels en op maondjig kiektj ze de optocht woeanao ze de oppe tied nao bed geit väör ’t optraeje op ’t Matinee.

In ’t dageliks laeve is ze mam en intern begeleider baovebouw op SBO Op de tump.

En Chantal’s motto kumptj oet eine regel van ’n nummer van Sjeng & the Gang: “laef en belaef, deil, krieg en gaef!”

Unne topkandidaat, mer ouch de slumste Sjansemaeker?