Na het afgelasten van de Pepernotenmiddag hebben we nu ook moeten besluiten om het geplande kerstdiner voor onze Zonnebloemgasten te annuleren. Wat zouden we het gezellig hebben gevonden om na het afstel vorig jaar, onze gasten dit jaar wel weer een fijne kerstmiddag te bezorgen. Maar iedereen zal begrijpen dat we ook dit jaar het kerstdiner schrappen.

Onze vrijwilligers zullen op één van de dagen vóór Kerstmis wel bij iedereen aan de deur en op veilige afstand een mooie kerstattentie bezorgen. We houden de moed erin en hopen toch snel in het nieuwe jaar weer mooie activiteiten te kunnen organiseren voor onze gasten. De Zonnebloem heeft immers als doel om mensen met een lichamelijke handicap samen te brengen en op die manier vereenzaming en isolement tegen te gaan.

Vrijwilligers Zonnebloem, afdeling Roggel.