Ook in Roggel organiseren wij als afdeling regelmatig activiteiten om mensen met een lichamelijke beperking een paar fijne uurtjes te bezorgen. Daar is geld voor nodig. Iedereen die Zonnebloemloten koopt, steunt ons mooie vrijwilligerswerk.

We vragen hierbij vriendelijk of u ons vrijwilligerswerk wellicht zou willen steunen door loten te kopen. Het zal even wennen zijn na 20 jaar, maar een lot kost nu 3 euro. Van elk verkocht lot gaat € 2,25 naar onze eigen Roggelse afdeling. Dit jaar zijn er nog meer prijzen te winnen, dus een grotere winstkans voor iedereen die meespeelt. Onder de duizenden prijzen zijn geldprijzen van 15 tot 15.000 euro, vakanties, dagjes uit, laptops, airfryers en theepakketten.

We starten nu weer met de verkoop van deze loten van deur tot deur. Echter, wij ervaren dat het steeds moeilijker wordt om mensen te bereiken via deze manier van verkoop. Vaak zijn mensen niet thuis als we aanbellen. Of men heeft geen contant geld in huis. Daarom proberen we u ook op deze manier te bereiken. Mist u de verkoper aan de deur en wilt u toch loten kopen, dan kan dat via één van onderstaande manieren:

  1. Geeft u uw bestelling door via de bestel-envelop die in een aantal straten bezorgd is/wordt. Deze envelop kunt u met gepast geld inleveren op het op de envelop vermelde adres. De bestelde loten worden dan z.s.m. bij u in de brievenbus bezorgd.
  • Via de QR-code hiernaast

of u gaat naar https://www.zonnebloem.nl/en/loten/p/marij-vervoort

  • Geef aan hoeveel loten u wilt bestellen
  • Vul uw naam en e-mailadres in en klik op bestellen
  • Reken de loten af via iDeal
  • U ontvangt uw bestelde loten direct per e-mail en u krijgt

automatisch bericht over de uitslag

Verdere info bij de voorzitster van de Zonnebloem afd. Roggel:

Mevr. Rina van Roij, tel.nr.  0475-492432

De trekking is op maandag 9 oktober 2023  

Hartelijk bedankt namens alle vrijwilligers en deelnemers van de afdeling ROGGEL