Afgelopen zaterdag 10 september was het weer Zonnebloemdag (voorheen: Nationale Ziekendag). Iedere afdeling van de Zonnebloem in Nederland regelt rond deze tijd activiteiten voor de mensen met een mobiele beperking. Ook afd. Roggel deed natuurlijk mee en we organiseerden een gezellige middag in café Briels.

Wij, de vrijwilligers, waren al vroeg aanwezig en startten met de voorbereidingen. De zaal werd mooi aangekleed, de tafels gedekt, de vlaaien gesneden en de broodjes gesmeerd.

Om 14.00u begon het programma voor de gasten.

Na een openingswoordje door onze voorzitster dronken we met z’n allen een kopje koffie of thee en aten we een stukje vlaai.

Toen gingen we samen muziek-kienen. Een activiteit die voor vrolijke gezichten en zingende mensen zorgde. Het was dolle pret en bovendien waren er ook nog mooie prijzen te verdienen. De middag werd besloten met koffie/thee en broodjes.

We bedanken Jos Briels hartelijk voor de ontvangst en de medewerking. Ook onze dank aan een viertal sponsors: Kaashandel van Loon, Smeets Dierbenodigdheden, Bloemenhuis Margriet en Bakkerij Broekmans Heythuysen.

Wij als vrijwilligers genoten van het enthousiasme en de dankbaarheid van onze gasten.  

We zien u allen graag weer op de Pepernotenmiddag die we organiseren op maandagmiddag 21 november a.s. Tot dan!

Vrijwilligers Zonnebloem, afdeling Roggel.