In opdracht van de gemeente Leudal start de aannemer D. van der Steen BV op maandag 12 september met het vervangen van de klinkerstroken naast de rijbaan van de Molenweg, tussen de Dorpsstraat en de Brugstraat in Roggel. Deze stroken worden vervangen door asfalt. De nieuwe strook asfalt, ter plaatse van de huidige klinkers, wordt voorzien van een gele coating, hierdoor blijft het uiterlijk van de rijbaan nagenoeg gelijk. De werkzaamheden worden op vrijdag 16 september geheel afgerond.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer met behulp van een omleiding langs het werkvak geleid. De aanwonenden worden nog nader, middels een bewonersbrief, geïnformeerd over de aard van de werkzaamheden en de bereikbaarheid van hun woning.

Vragen

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Peter Moors, de wegbeheerder van de gemeente Leudal. Hij is telefonisch bereikbaar via (0475) 85 90 00 of per mail via p.moors@leudal.nl