Op 11 mei dit jaar maakte Jan Linders bekend haar winkels in Haelen en Roggel verkocht te hebben aan Heerschap Groep. De winkelexploitatie in Haelen wordt door Heerschap Groep omgebouwd tot Albert Heijn Heerschap en voor het vastgoed in Roggel ging Heerschap op zoek naar supermarktinvulling en deze is gevonden in SPAR franchisenemer Pakgro Groep B.V..

Roggel

Pakgro Groep B.V., van familie van Grootel, baat al 12 SPAR supermarkten uit, waaronder SPAR Enjoy op camping de Leistert in Roggel. En daar komt dus een gloednieuwe SPAR aan de Dorpsstraat in Roggel bij. De verbouwing start in week 41 en naar verwachting is deze rond week 45 afgerond.

De bakkerswinkel van Bakkerij Heerschap, zal dan haar deuren sluiten, de medewerkers van bakkerij Heerschap gaan over naar de nieuwe SPAR, evenals het assortiment van Bakkerij Heerschap wat een prominente plek in de nieuwe supermarkt zal krijgen.

Koen van Grootel: “We zijn er trots op dat we naast onze SPAR Enjoy winkel op camping de Leistert in Roggel, nu ook voor de inwoners van Roggel met de nieuwe SPAR aan de Dorpsstraat een complete winkel aan kunnen bieden. Vanzelfsprekend ben ik blij dat we alle medewerkers van Bakkerij Heerschap Roggel overnemen en met hen de ambachtelijke producten van Bakkerij Heerschap blijven verkopen, Heerschap is nou eenmaal een begrip hier in de regio.”

Stan Heerschap:  “We zijn enorm blij dat we in Pakgro Groep B.V. een partner hebben gevonden die de supermarktvoorziening in het dorp, waar de roots van ons bedrijf liggen, kunnen waarborgen. SPAR gaat ervoor zorgen dat er meerdere functies onder één dak worden samengebracht om zo een compleet aanbod te houden voor het dorp. Het is dan ook een logische stap dat onze bakkerswinkel en medewerkers volledig integreren in de nieuwe winkel. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat wij de producten uit onze ambachtelijke bakkerij prominent kunnen blijven verkopen en dat de expertise middels onze medewerkers nu via SPAR geborgd wordt.”

Haelen

Op 27 oktober sluit Jan Linders in buurdorp Haelen de deuren. Deze winkel wordt omgebouwd naar Albert Heijn Heerschap en zal met het volledige bakkerij Heerschap assortiment openen medio week 46.

Pakgro Groep B.V.

Pakgro Groep B.V. is al ruim 15 jaar een begrip in de recreatiewereld. Met 300 medewerkers op 12 vakantieparken / dorpen staan zij klaar om hun gasten te voorzien van lekkernijen, kampeerspullen en gezellige extra’s om hun verblijf onvergetelijk te maken.

Heerschap Groep B.V.

Heerschap Groep B.V. is ontstaan vanuit Bakkerij Heerschap wat in 1966 werd opgericht door John en Toos Heerschap. Stan Heerschap bouwde het bedrijf verder uit. Het familiebedrijf bestaat naast de ambachtelijke bakkerij in Nederweert op dit moment uit zes Albert Heijn franchisewinkels in de regio Weert. Het Jan Linders filiaal in Haelen wordt de zevende Albert Heijn-winkel van Heerschap Groep in deze regio.