Roggel – 13 januari 2022 – Met ingang van 1 augustus is Angelique Joosten benoemd als nieuwe directeur/bestuurder van Recreatiepark de Leistert in Roggel. Zij volgt hiermee Marcel van Oeteren op, die de functie op dit moment bekleedt en als parttime project-adviseur betrokken zal blijven bij de Leistert. Angelique Joosten is vanaf begin 2013 werkzaam bij Recreatiepark de Leistert als Manager Marketing & Sales.

Op haar eigen FB-pagina heeft Angelique Joosten het volgende bericht geplaatst:

“Met een gevoel van trots deel ik graag volgend bericht met jullie:
————————————————————————–
Angelique Joosten is met ingang van 1 augustus 2022 benoemd als nieuwe directeur/bestuurder van Recreatiepark de Leistert.

Roggel, 11 januari 2022 – De Raad van Commissarissen van Stichting Recreatiepark de Leistert maakt bekend dat Angelique Joosten met ingang van 1 augustus 2022 de nieuwe directeur/bestuurder van de Leistert in Roggel wordt. Zij volgt hiermee Marcel van Oeteren op, die de functie op dit moment bekleedt. Van Oeteren (directeur/bestuurder vanaf 2009) blijft betrokken bij de Leistert als parttime project-adviseur.

INTENSIEVE SAMENWERKING
Angelique Joosten is vanaf begin 2013 werkzaam bij Recreatiepark de Leistert als Manager Marketing & Sales en in die hoedanigheid al intensief betrokken bij de stormachtige ontwikkeling die de Leistert onder leiding van Marcel van Oeteren heeft doorgemaakt.

Recreatiepark de Leistert heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een succesvol vakantiepark. Het park staat in de branche en bij gasten bekend als vooruitstrevend en continue in ontwikkeling. Die ontwikkeling komt nog niet tot stilstand, zo stelt Joosten. “Met ondersteuning van Marcel als project-adviseur, verwacht ik nog vele mooie vernieuwingen door te kunnen voeren en het park succesvol door te ontwikkelen.”

ERVARING IN DE RECREATIE
Met Joosten als directeur houdt de Leistert vele jaren ervaring in de recreatieve sector vast. Zij bekleedde eerder functies als Commercieel Manager, Parkmanager en Reserveringsmanager, zowel in een recreatieve keten-organisatie als bij zelfstandige bedrijven. “Bij die zelfstandige bedrijven ligt mijn hart. De passie van de ondernemer en de snelheid van ontwikkeling in zelfstandige bedrijven, is iets wat je in een keten niet snel terugvindt. En juist deze afgelopen jaren op de Leistert, met een klein managementteam en een gedreven team aan medewerkers, een park zo te mogen ontwikkelen en revitaliseren, maakt dat ik toe ben aan de volgende stap in mijn loopbaan.”

TOEKOMSTBESTENDIG
Dennis Kierkels, voorzitter van de Raad van Commissarissen (RVC) van Stichting Recreatiepark de Leistert: “We zijn Marcel ontzettend dankbaar. In de afgelopen 12 jaar heeft hij, samen met alle medewerkers, exploitanten en toeleveranciers, de Leistert doorontwikkeld van een seizoensbedrijf tot een succesvol jaarrond bedrijf. De Leistert behoort weer tot de Nederlandse top en is zeer belangrijk voor de regionale economie. Iets waar we met zijn allen enorm trots op zijn. Gelukkig blijft Marcel nog lang verbonden aan de Leistert en zijn we ervan overtuigd dat Angelique de juiste persoon is die verder kan bouwen aan een toekomstbestendige Leistert.

We wensen Angelique veel succes en plezier daarbij. Ook bedanken we Huub van Helden, waar we vanwege het bereiken van diens maximale zittingstermijn, afscheid van hebben genomen als RVC-lid. In Guul Smeets hebben we de perfecte vervanger voor Huub gevonden in het toezichthoudend orgaan van de Leistert.”