Hoe maak je een cv waar een potentiële werkgever niet omheen kan?

 

Wil jij leren hoe je een optimaal cv maakt? Kom dan naar de gratis Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden op maandag 21 februari 2022 van 9.30 tot 11.30 uur bij Bibliocenter Weert.


Coach Myra Fens geeft je op interactieve wijze informatie en tips om je cv te verbeteren. Het cv is je professionele visitekaartje. Het bepaalt voor een belangrijk deel of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

De mogelijkheden om je onderscheidend te presenteren zijn de laatste tijd enorm veranderd. Je cv en sollicitatiebrief zijn persoonlijke marketinginstrumenten geworden. Ze vertellen wie je bent als mens en wat je talenten en kwaliteiten zijn als potentiële kandidaat.

Wat is een Walk&Talk?

Walk&Talk zijn dé netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. De netwerkbijeenkomsten geven je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk.

De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten vinden elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter Weert en hebben elke keer een ander thema. De actuele data en thema’s zijn te vinden op www.bibliocenter.nl/walk-talk-agenda. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht.


Spreekuur loopbaanbegeleiding
Ook is er maandelijks een spreekuur loopbaanbegeleiding bij Bibliocenter Weert. Zoek je een baan of wil je van loopbaan veranderen? Misschien benut je je talenten niet optimaal of is de flow uit je werkleven en is het tijd voor verandering? Wil je hulp bij het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief of bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek? Tijdens dit gratis spreekuur is Myra Fens als coach aanwezig voor advies. Het komende spreekuur vindt plaats op 25 februari van 11.00 tot 12.00 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via: www.bibliocenter.nl/loopbaanbegeleiding.