Bezoek het belastingspreekuur bij Bibliocenter Weert

Bibliocenter Weert organiseert in de maanden maart en april spreekuren rondom het invullen van je belastingaangifte. Tijdens deze spreekuren biedt Hans Bouwmans hulp bij vragen over het invullen van het belastingformulier en de toeslagformulieren.

Heb je een concrete vraag over je belastingaangifte of over een toeslag? Kom dan naar het spreekuur en neem eventuele papieren (bijvoorbeeld een jaaropgave) mee. Het is helaas niet mogelijk om tijdens het spreekuur je hele aangifte in te vullen.

Aanmelden
De gratis spreekuren zijn op afspraak en te reserveren op de website van Bibliocenter. De data en tijden zijn te vinden op www.bibliocenter.nl/belastingspreekuur.

Einde bericht. Voor meer informatie: 

Bep Bocken, programmamaker Bibliocenter Tel: 088-2432000 E-mail: b.bocken@bibliocenter.nl

Met vriendelijke groet,

Karin Renette

Team Communicatie

Tel: 088-2432000
www.bibliocenter.nl