Ben je toe aan een nieuwe UITDAGING, een nieuwe Hobby misschien een nieuwe PASSIE,  lees dan verder……….

Onder de vleugels van de Bridgeclub Neer wordt een beginnerscursus bridge gestart op

Woensdag, 21 september 2022 om 19.30 uur.

Bridgedocent:  Han de Haas

Locatie :Gemeenschapshuis  “De Roffert” Berikstraat 11    Buggenum

Eerste les  :21 september 2022 19.30 – 21.30 uur (geheel vrijblijvend)

Vervolg :  12 lessen , data in overleg met de cursisten en docent, steeds op de woensdagavond

Kosten :     € 115  voor 12 lessen en lesmateriaal

De opzet is om de lessen voor beginners synchroon te laten lopen met de clubavond van de Bridgeclub Neer, zodat de leden van onze club, indien gewenst, kunnen assisteren en als mensen later zoveel plezier blijken te hebben in dit spelletje zij de weg naar de” Roffert” reeds gevonden hebben.

De docent begint elke les met een kort gedeelte theorie en daarna vooral veel praktijk, zodat de cursisten al na 4 lessen thuis aan het bridgen kunnen gaan.

Na 12 lessen kun je dan beslissen om in clubverband (onder begeleiding !!!!!!) door te gaan , liever thuis te blijven bridgen of online je bridgekunsten te gaan vertonen. Mogelijkheden te over.

Wij hopen beginners te laten ervaren dat  bridge geen suf spelletje is. Je moet er je hersens voor gebruiken en…….er wordt over de hele wereld gebridged door scholieren van 12 jaar maar ook door senioren van  ver boven de 80.

Misschien dat bridge ook  het imago heeft bloed serieus te zijn en dat er niet gelachen mag worden, kom maar ervaren, dat deze uitspraken niet kloppen.

Tot slot is altijd tijd over, op deze locatie, om na afloop van elke les  en ook van de  clubavond uitgebreid van gedachten te wisselen over wat je wel of niet had moeten spelen.

Mocht je de  uitdaging aan durven om te starten in de beginners cursus, dan kun je je aanmelden   via de  mail : tc@bcneer.nl

Telefonisch bij Gerrit Derikx (voorzitter)  06 29534401

Aanmelden bij Han de Haas, de bridgedocent is ook mogelijk: handehaas@gmail.com

Iedereen zal begrijpen dat deze uitnodiging geldt voor ALLE inwoners in de regio of je nu in de gemeente Leudal woont of in Peel en Maas.