Op zaterdag 28 en zondag 29 mei organiseert volleybalvereniging Accretos, na twee jaar noodgedwongen stilte, alsnog de 40e editie van het Accretos olleybaltoernooi. Het toernooi zal net als voorgaande edities weer plaatsvinden op evenemententerrein Maasveld (Ligteveld), 6086 NR te Neer. Gedurende dit weekend zal er de mogelijkheid zijn te volleyballen op gras en zand onder het genot van muziek, een hapje en een drankje.

Traditioneel vindt op de zaterdag het gezellige jeugdtoernooi plaats voor jeugdteams in de categorie A, B en C (meisjes/jongens) en niveau 1 t/m 6. Op de zondag vindt weer het beachtoernooi plaats op echt zand (3 tegen 3) en is er ook weer een recreatief toernooi op gras. Aan het beachvolleybaltoernooi kan worden deelgenomen binnen de categorieën regiodivisie tot en met 1ste klasse, 2e/3e klasse en beach b-jeugd. Aan het recreatief toernooi kan worden deelgenomen in de categorieën geoefend en ongeoefend/vriendengroepen.

Om het 40-jarig jubileum te vieren zal er dit jaar aansluitend aan het toernooi op de zondag tevens een barbecue plaatsvinden. Geen betere manier om het toernooiweekend gezellig af te sluiten! Iedereen is welkom, van jong tot oud. Aanmelding kan via https://www.accretostoernooi.nl/. Op deze website is tevens verdere informatie te vinden. Op de hoogte blijven van alle updates? Zet jezelf dan op aanwezig binnen het facebookevenement https://fb.me/e/2aTjCQf7z