Nadat een lange tijd niets meer mogelijk was, zijn we nu weer kunnen starten met het organiseren van activiteiten voor onze gasten van de Zonnebloem afd. Roggel.

Maandag 14 maart brachten we een bezoek aan Dok 6, de bioscoop, in Panningen.

Speciaal voor ons werd de bioscoop opengesteld en werd de film De Beentjes van Sint-Hildegard gedraaid, dè Nederlandse bioscoophit van 2020. De film ging in februari dit jaar in première en draaide slechts een maand voordat de bioscopen hun deuren door corona moesten sluiten.

De Twentse cabaretier Herman Finkers maakt in De Beentjes van Sint-Hildegard film zijn debuut als acteur. Herman speelt de rol van de 65-jarige Jan Sanderink die na 35 jaar wil ‘uitbreken’. Zijn droge humor heeft deze middag menige lach op de gezichten van onze gasten bezorgd.

We zijn heel blij dat we er weer mogen zijn voor onze gasten.

Hopelijk zien we elkaar weer tijdens de paasbrunch. Op donderdag 14 april gaan we met onze gasten genieten van een heerlijke lunch bij Sjrake. Hans en Marleen zullen ons verwennen met lekker eten en samen maken we er een fijne middag van. Tot dan!

Bestuur en vrijwilligers Zonnebloem, afdeling Roggel.