Vorige week zondag was het dan weer eindelijk zo ver, de tweede DE BEL VAN CRIENSKE 2.0. Na de nodige CORONA-verschuivingen was het weer tijd voor een middag met muziek en vertier van hier.

Gastmuzikant was Henk Steijvers met zijn vaste begeleider Thijs van Thoor. Zij speelden liedjes van Carboon en de Janse Bagge Bend aangevuld met ‘sterke’ verhalen. Kortom, het was genieten voor iedereen.

Onze eerste gasten waren de zussen Desiree en Nancy Goeden. Samen met Nicole zetten zij zich in voor de Stichting Melanoom middels Handmade by Janine. Meer weten over dit prachtige doel of producten bestellen? Bezoek dan hun website www.handmadebyjanine.nl.

Als tweede gast schoof de uit Neer afkomstig, in Nunhem wonende Roggels weerman Erik Berben aan. Met zijn uiterst nauwkeurige en vernuftige meetapparatuur voorziet hij iedere ochtend om 06.30 uur Thijs Zeelen van de laatste weersverwachtingen.

Jac Dirkx, van de Heemkunde Roggel, gaf weer een prachtige geschiedenisles over de cafés in Roggel. Sjoeal TV zocht het deze keer wat hogerop en besteeg samen met Sjra en Toos Jegers de kerktoren van Roggel. Een prachtig portret met een fenomenaal uitzicht.

De middag was natuurlijk niet compleet zonder Quiz in algehele kerstsferen. Wellicht niet helemaal meer toepasselijk maar een kniesoor die daar op let. Pieter sloot de middag af met een kritische doch eerlijke spreekbeurt die ons in 5 minuten terug meenam door de voorgaande 2 uur.

Wil je de volgende keer hier ook bij zijn? Omcirkel zondag 3 april in je agenda! Dan zal de volgende BEL weer plaatsvinden in La Rochelle!!!