We mogen weer, de jaarlijkse motor- brommer zegening.

Sinds 2010 organiseren wij in Roggel een motor-en brommerzegening voorafgaand door een openlucht H.Mis. Na de zegening zijn er zowel voor motoren alsook voor brommers routes uitgezet. De H.Mis is gepland om 11.00 uur, aansluitend de zegening !!!!

Daarna bestaat de gelegenheid om geheel op eigen risico een toertocht te rijden, met een tussenstop in Roggel, die gratis wordt aangeboden. Vanaf 10.00 uur zijn er reeds diverse terrassen geopend, waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Koffie en Thee wordt gratis verstrekt in onze eigen stand. Ook na afloop van de zegening en de toertocht bent u van harte welkom bij een van onze horecabedrijven in Roggel.

Koningsdag woensdag 27 April Markt Roggel.

De Organisatie.

Facebook motor en brommerzegening Roggel