Hebt u ook zin om wat leuks te gaan doen? De Seniorenvereniging gaat een uitje organiseren naar de Leistert. Een toppark waar we als Roggelnaren trots op mogen zijn. Vorig jaar is op de Leistert een nieuwe Adventure golfbaan aangelegd en de bowlingbaan is omgebouwd tot Hyperbowlingbaan. Op deze prachtige banen moet u een keer gespeeld hebben.

De groep wordt in tweeën gedeeld. Een groep begint met golfen en de andere met bowlen. In de pauze kan koffie met vlaai genuttigd worden. Na de pauze wordt gewisseld. De kosten voor het golfen alsook het bowlen zijn € 4,-. Bij slecht weer wordt alleen gebowld. Bij goed weer kunnen we op het terras pauzeren en anders in de Plaza.

Datum: 10 mei

Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur

Met het vervoer kunnen wij u eventueel helpen. Er is gekozen voor een datum in een rustige periode. Zowel het bowlen als het golfen zijn gezinsactiviteiten dus goed speelbaar voor jong en oud. Ook degene die niet actief mee kunnen spelen zijn van harte welkom (om te kijken en voor de
gezelligheid)!

Inlichtingen en opgave voor 1 mei bij Paul Schreurs, Coppelweide 28 tel. 06-37736557 of pcschreurs@gmail.com.

NaoberzorgPunt Roggel organiseert in WTV Kloeasterhoaf, hoek Kloosterstraat/Kruissingel elke zondag ‘Kom op de Soep en in beweging’.

Tijdstip: van 11 uur tot 14 uur

Gezellig eerst koffie daarna beweging op de stoel onder begeleiding van een professionele instructeur. Vervolgens soep en nog ’n uurtje gezellig bij elkaar zitten. Voor de soep en koffie zijn de kosten samen € 3.50. Als u zelf niet kunt komen, wordt voor € 2,- het vervoer verzorgd. Wel even aanmelden 06-20746463.