Op veel plaatsen zijn al acties gaande ter ondersteuning van de mensen in Oekraïne. Ook wij van Zanggroep ‘Toesjee’ zijn geraakt door de gebeurtenissen in dat land. In samenspraak met de Stichting Platform Ondersteuning Nederland-Oekraïne organiseren wij een benefietconcert.

Dit is op tweede paasdag 18 april om 14.00 uur in ‘Trefcentrum Aldenghoor’ in Haelen. Alle artiesten doen belangeloos mee en de gehele opbrengst gaat naar voornoemde stichting. Hun voorzitter Bob Wouda komt uitleg geven waar de opbrengst aan besteedt wordt.

U kunt plaats(en) reserveren via www.toesjee.nl (klik links op reserveren en vervolgens op de knop details en reserveren). Wacht niet te lang, anders kunnen de zitplaatsen al vergeven zijn!

We hopen u te zien en u muzikaal te verrassen met een fantastische dag!

Zanggroep ‘Toesjee’