Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid, die bijdraagt om met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Bij Positieve Gezondheid staat vooral een zinvol leven centraal.

Juist in tijden van beperkingen is het een uitdaging om te kijken naar wat wél kan en wat het leven kleur geeft. Tijdens de inspiratiesessie op woensdag 18 mei bij Bibliocenter Heel krijg je uitleg over het gedachtegoed van Positieve Gezondheid zodat je zelf met je eigen (positieve) gezondheid aan de slag kunt gaan. De inspiratiesessie start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer tot 21.00 uur.

Vertrouw op je eigen kracht

De inspiratiesessie wordt verzorgd door Mirjam van der Meij. Zij is holistisch/integraal coach en professioneel trainer. Zij is het gezicht achter oercoach.online en eigenaar van Triple Moon Coaching & Training. Mirjam gunt iedereen een gemakkelijker en gelukkig leven. Het gedachtegoed van Positieve Gezondheid biedt hiervoor stevige handvatten.

Aanmelden
Meld je aan voor de inspiratiesessie via www.bibliocenter.nl/positieve-gezondheid. Deelnemen kost voor Bibliocenter leden 5 euro en voor niet-leden 7,50 euro.