Programma Kunst en Cultuur Weekend Leudal 2022

Tijdens het 2e weekend van september, op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september a.s. vindt het Kunst en Cultuur Weekend Leudal weer plaats. Ook dit jaar is er weer een gevarieerd programma vol verrassingen!

Vrijdag 9 september
Vrijdagavond start om 18 uur een Art Dinner, dat is genieten van kunst en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje. De deelnemers bezoeken met de fiets of lopend drie aansprekende locaties in Neer, waar zeer uiteenlopende culturele activiteiten plaatsvinden en waar telkens een culinaire lekkernij geserveerd wordt. De locaties zijn: Zorgboerderij Keyserbosch(Keizersbos 1), Café Manuslust (Steeg 46A) en Gemeenschapshuis De Haammaeker (Hoogstraat 2).

De deelnamekosten bedragen € 30 per persoon voor drie gerechten en een welkomstdrankje. Alle culturele activiteiten worden u gratis aangeboden door de stichting Kunst en Cultuur Leudal. 
Kijk op www.kunstencultuurleudal.nl.om in te schrijven. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Zaterdag 10 september
Op zaterdagochtend is er traditioneel een kindervoorstelling. Dit jaar is de speellocatie gemeenschapshuis La Rochelle in Roggel (Pastoor Hanraetsstraat 7A).
Om 10.30 uur start hier de goochelvoorstelling ‘Geheimen’. In deze voorstelling komen muziek, poppentheater en goochelarij op magische wijze bij elkaar….. Geen enkel kind uit Leudal en omstreken mag dit missen! Trouwens ook zeker onderhoudend voor ouders en opa’s en oma’s!
De entree is gratis.

Zondag 11 september
Eveneens een traditie is het Kunstfietsen dat altijd op de zondag plaatsvindt. Dit jaar zijn de kernen Roggel en Neer aan de beurt. Er is een grote diversiteit aan kunstsoorten te zien, o.a. glas-in-lood, bloemsierkunst, schilderkunst, bronzen beelden, beeldhouwen en keramiek.
De tuinen van de kunstenaars zijn van 10.00 tot 17.00 uur open. Op verschillende locaties op de route treft u voordracht en levende muziek aan. En… u komt onze goochelaar weer tegen!
De Kunstfietsroute is te downloaden via www.kunstencultuurleudal.nl.Bij elke deelnemende kunstenaar kan gestart worden. Deelname is gratis.


Voor meer informatie, kijk op 
www.kunstencultuurleudal.nl.